Antena Căutare

Jo de la X Factor, o adevărată crăiasă a zăpezii în ipostaze sexy, în „Noapte polară”! Artista, dezvăluire neașteptată pentru fani

Jo a făcut dezvăluiri de senzație în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani! Artista are o super piesă, cu care face deja senzație!

Jo, pe numele ei adevărat Ioana Anuța, păşea pentru prima oară pe scena X Factor în 2012, fără să aibă habar de cariera de succes pe care o va avea în doar câţiva ani.

Cu o voce puternică şi un talent înnăscut, Jo a reuşit să ajungă până în finala sezonul 2 X Factor, avându-l ca mentor pe Dan Bittman.

Anii au trecut, iar Ioana Anuța a reuşit să ajungă una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, cu numeroase piese ce au devenit hit peste noapte.

JO ARE UN CÂINE CARE ÎȘI DESCHIDE SINGUR ROBINETUL PENTRU A BEA APĂ

Artista și-a uimit fanii atunci când le-a arătat că are un câine atât de inteligent încât își deschide singur robinetul de la chiuvetă pentru a bea apă!

citește și: Cum arată sora mai mică a lui JO, fostă concurentă la X Factor. Seamănă ca două picături de apă! Frumusețea, trăsătură de familie

Răzvan Simion a vrut să afle mai multe despre metoda de dresaj folosită, dar a avut parte de o reală surpriză atunci când a aflat că patrupedul artistei a învățat totul singur, fără instructor! Și am avut parte și de o demonstrație extraordinară, chiar în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani!

JO A LANSAT PIESA „NOAPTE POLARĂ”

Mai mult decât atât, Jo a dezvăluit faptul că a lansat o piesă nouă, numită „Noapte polară”, care are toate șansele să devină un hit peste noapte!

Videoclipul este special și o surprinde pe artistă într-un cadru de poveste, ce ne duce cu gândul la ținuturile acoperite de zăpadă veșnică!

Urmărește clipurile video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi trucurile făcute de câinele artistei Jo sau ca să asculți cea mai nouă piesă a sa!

Putem ieși din oraș după data de 15 mai? Răspunsul lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne... Marcel Vela, viață de film! A făcut accident cu elicopterul, a fost primar 12 ani și este acum al doilea om în stat! Det...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x