Antena Căutare

Viral. „Peste 10 ani cred că o să am 44 de ani. Acum sunt tânăr. Am 22 de ani!”. John Dragnea a dezvăluit de ce și-a părăsit iubita!

John Dragnea este un personaj absolut fascinant. E un artist complet. Cântă, râde și dansează în același timp. Cântărețul s-a întors la Neatza și a povestit detalii picante din viața sa amoroasă, explicând de ce și-a părăsit iubita

John Dragnea este un personaj absolut fascinant. E un artist complet. Cântă, râde și dansează în același timp. Cântărețul s-a întors la Neatza și a povestit detalii picante din viața sa amoroasă, explicând de ce și-a părăsit iubita.

John a decis să pună capăt unei relații de iubire pătimașă, dintr-un motiv cât se poate de serios. Din indiciile oferite de invitatul băieților de la Neatza, partenera lui cea veche refuza să meargă să facă unel cumpărături atunci când iubitul său îi cerea asta: „Nu a mai mers. Ne-a despărțit. Eu îi ziceam să se ducă la cumpărături și ea nu voia”, a dezvăluit artistul cu suflet de copil.

John Dragnea nu a suferit prea mult și așa cum era de așteptat a început o nouă poveste de iubire cu o... elevă, căreia îi dă întâlnire la Starbucks.

Pe parcursul savurosului dialog au mai apărut și câteva „turbulențe”. Întrebat unde se vede peste 10 ani, John a avut un moment de rătăcire când a fost nevoit să spună ce vârstă va avea peste un deceniu: „Cred că peste 10 ani o să am 44 de ani. Acum sunt tânăr deocamdată. Împlinesc 23 de ani în septembrie”, a spus Dragnea.

Răzvan și Dani au făcut dezvăluirea în premieră. Când vom avea metrou în Drumul Taberei... Ce „dramă”. Dani Oțil este în „doliu”: „Am petrecut împreună aproape doi ani. Apoi s-a sinucis!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x