Karmen Simionescu, apariție de senzație la Neatza cu Răzvan și Dani. Cum a apărut în direct, la tv

Karmen Simionescu a fost prezentă azi în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani și i-a impresionat pe toți cu frumusețea sa.

Karmen Simionescu a fost prezentă azi în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani și i-a impresionat pe toți cu frumusețea ei.

Antena 1

Frumoasa brunetă a venit pentru a-și prezenta noua piesă, "Belladonna", o colaborare alături de Bruja. Noua melodie este o piesă pop, cu influențe reggaeton, cu clip în care din nou Karmen își etalează atuurile fizice, dar și pasiunea pentru dans.

Karmen este una dintre cele mai frumoase femei din România, care de fiecare dată are apariții impecabile. Așa s-a întâmplat și de această dată, când artista a optat pentru o ținută cu un imprimeu deosebit.

Citește și: Geaca purtată de Karmen a atras atenția tuturor. Cum arată ținuta cântăreței


Piesa Belladonna a fost scrisă de Krishane, Alex Pelin și Bruja, alături de care artista lucrează pentru majoritatea pieselor sale, de la Lock my hips încoace.

Karmen a vorbit și despre fetița sa la Neatza și a spus că micuța este foarte cochetă, dar și că cea care o ajută foarte mult în creșterea ei este soacra sa.


Ultimele știri