Antena Căutare

La mulţi aaani, „Neatza cu Răzvan și Dani”! La 11 ani, cel mai iubit matinal primește încă o oră de program și titlul de „cea mai lungă emisiune în direct”

La mulţi aaani, Neatza cu Răzvan și Dani! Cel mai iubit matinal din România împlinește 11 ani de la prima ediție, iar drept cadou, primește încă o oră de program.

La mulţi aaani, „Neatza cu Răzvan și Dani”! Cel mai iubit matinal din România împlinește 11 ani de la prima ediție, iar drept cadou, primește încă o oră de program și devine cea mai lungă emisiune în direct.

Cu energie și voie bună, Dani Oțil și Răzvan Simion, alături de echipa matinalului, au venit în platou asemenea unei echipe campioane de fotbal.

„Vă mulțumim că vă uitați la noi de atât de mult timp și vă mulțumim că ne-ați făcut rost de o oră în plus de program de pe 1 martie!”, a spus Dani Oțil.

„Oficial, echipa Neatza are cele mai multe ore de direct la televizor, fără script și fără scenariu”, a mai spus el.

Cei doi matinali de nota 11 le-au mulțumit colegilor – atât celor de pe ecran, cât și celor din „culise”, și celor muncitori, dar și celor… „care trag mâța de coadă”, după cum a glumit Dani Oțil.

„Important este că suntem o gașcă și că reușim încă să ținem lucrurile de sub control”, a precizat Dani.

Răzvan Simion a vorbit despre „secretul longevității” matinalului.

„Vorbim de familie, de prietenie, de o gașcă senzațională ce se confundă cu a doua noastră casă, cu a doua noastră familie”, a explicat el.

De la 1 martie, românii se vor putea bucura de patru ore de „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Smiley News. Cătălin Oprișan a descoperit o nouă pasiune: „Am început să nutresc sentimente puternice”... Neatza, la 11 ani! Răzvan și Dani au fost răstigniți pe un panou și transformați în ținte. „Acest concurs înseamnă drago...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x