Antena Căutare

La Antena 1, dăm startul celor #100 de zile de vară! Răzvan și Dani vă așteaptă cu cele mai îndrăgite jocuri ale copilăriei

De 1 Iunie începe vara de 100 de zile. Prima acțiune care va deschide „Vara de 100 de zile” va avea loc de Ziua Copilului, în Orășelul Copiilor din București, unde nu mai puțin de 100 de baloane le vor fi împărțite acestora.

De 1 Iunie începe vara de 100 de zile. Prima acțiune care va deschide „Vara de 100 de zile” va avea loc de Ziua Copilului, în Orășelul Copiilor din București, unde nu mai puțin de 100 de baloane le vor fi împărțite acestora.

Dacă de 1 iunie cei mai fericiți vor fi copiii, pe 2 iunie distracția se mută pe plaja din Mamaia unde 100 de înghețate îi vor răcori pe localnicii și turiștii sosiți la mare. Tot iubitorii mării se vor bucura și de 100 de mingi de plajă cu care Antena 1 vrea să le facă vara mai veselă și mai colorată. Fie că vor primi 100 de cafele la metrou, vor intra în posesia a 100 de bilete la Zurlandia sau vor primi 100 de pălării de soare, Antena 1 le va face telespectatorilor săi cadouri dintre cele mai neașteptate până în ultima zi de vară.

Consultă CALENDARUL cu toate lucrurile minunate care stau sa ti se intample!

Știți vremurile alea când se purtau cămăși de pionier? Cătălin Oprișan, elevul model din clasa profesorului Dani Oțil... Piesa Deliei, în variantă ”cercul literar”! Flavia și Amalia primesc note de la tovarășul profesor hodorog Dani, după ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x