Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Cameramanii din „Asia Express”, sezonul 3, cât pe ce să o îmbulineze! Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan: „Dacă veneau atunci, nu era bine!”

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, coechipiere în „Asia Express”, sezonul 3, pe Drumul Comorilor, au povestit, vineri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, la ce oră s-au trezit în timpul show-ului.

Cele două coechipiere, prietene încă din primii ani de viață, au spus că își începeau programul la ora 4.00 în „Asia Express”, sezonul 3.

„Ne-am trezit la ora 4.00 ca să arătăm așa nechinuite. Restul poate se treeau la 6.30. Cursa începea la 7.00. Noi ne trezeam la 4.00, să avem timp să ne trezim și să ne machiem. Noi avem nevoie de o oră doară să ne trezim. Să stăm, să nu vorbească nimeni cu noi. Dacă veneau cu camerele de filmat direct nu era bine”, au spus Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan.

Citește și: Momente grele pentru Carmen Grebenișan la „Asia Express”: „Nu mai țin minte nimic. Am făcut atac de panică” - Galerie foto

„Când ne-am trezit azi dimineață zici că ne-o pocnit trenul”, a precizat Alina Ceuşan, mărturisindu-le lui Răzvan Simion și lui Dani Oțil că nu înțeleg cum se pot trezi pentru cel mai iubit matinal de atât de mult timp.

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au avut parte și de o surpriză la „Neatza cu Răzvan și Dani” – o provocare ce le-a adus aminte de „Asia Express”. Urmăriți totul în clipul de mai sus!

Asia Express”, sezonul 3, continuă cu duminică, luni și marți, de la ora 20:00, cu noi aventuri pe „Drumul Comorilor”.