Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

La ce trebuie să fii atent când cumperi mască de protecție și dezinfectant pentru mâini

Este perioada în care masca și dezinfectantul nu trebuie să-ți lipsească din geantă sau din buzunar. Pandemia a dat peste cap orice fel de reguli sau planuri.

Mască de protecție și dezinfectant pentru mâini

Profimedia Images

Pentru a avea informațiile corecte, astăzi la "Neatza cu Răzvan și Dani" a fost invitat Paul Anghel, director general ANPC care a explicat pe înțelesul tuturor la ce trebuie să fii atent când cumperi mască de protecție și dezinfectant de mâini.

Cel mai important de menționat este să citești cu atenție eticheta produsului și să ai mare grijă la ceea ce cumperi. Indicat este să cumperi produse precum măști de protecție sau dezinfectanți numai din spațiile autorizate precum farmacii sau altele.

În ceea ce privește produsele de panificație care se vând fără ambalaj, cum este franzela de exemplu, Paul Anghel a spus că studiile recente nu au demonstrat până în acest moment că Sars-CoV-2 se poate transmite și în acest fel.

Cel mai important sfat din partea specialistului este să respectăm normele de protejare a noastră și a celor din jur, să verificăm etichetele de produs, iar dacă ai nevoie neapărat de produse vrac, este obligatoriu să folosim cleștii sau mănușile puse la dispoziție de agentul comercial.

Video