Antena Căutare

La ce trucuri apelează Cuza și Florin Ristei când rămân fără internet și semnal bun la telefon în vacanțe

Cu toții am experimentat măcar o dată cum e să rămâi fără semnal la telefonul mobil în timpul unei călătorii. Iată ce fac, în schimb, Cuza și Florin Ristei în această situație! Cu abonamentele DIGI nu ar avea această problemă.

Galerie
La ce trucuri apelează Cuza și Florin Ristei când rămân fără internet și semnal bun la telefon când pleacă în vacanțe | Antena 1

La rubrica „Ce vrea telefonul meu” de la Neatza cu Răzvan și Dani din 14 octombrie 2024, Florin Ristei și Cuza au discutat despre cât de important este să ai internet și un semnal bun pe telefonul mobil.

Citește și: Ce pătește Ramona Olaru de fiecare dată când merge acasă la părinți. Cu DIGI nu ai această problemă

Trucurile la care apelează Cuza și Florin Ristei ca să prindă internet și semnal bun la telefonul mobil

Ca în fiecare săptămână, matinalii de la Neatza s-au uitat în telefonul lor ca să vadă ce le mai spune dispozitivul, dar să afle și pe ce aplicații consumă internet și cât timp petrec în medie pe telefonul mobil.

„Săptămâna trecută media mea a fost șase ore și șapte minute”, a dezvăluit Florin Ristei, iar Cuza a menționat și care e ziua în care petrece cel mai mult timp pe telefon: „Iar te-am bătut! Am cinci ore 37. Mai puțin nu e mai bine, de fapt... Joia stau cel mai mult”

Pe urmă, Cuza și Florin Ristei au dezvăluit la ce trucuri apelează când rămân fără internet și semnal bun în călătorii. Cu DIGI, în schimb, nu ar avea aceste probleme.

„Asta când mai plecam în vacanță uneori... și nu ai net, găsești cumva un hotel unde te faci că vrei să iei o cameră... <<<dar până îmi dați camera, nu-mi dați și mie parola la wi-fi?>>> și sari după pe la garduri”, a spus Cuza.

„Eram în Viena, mergeam pe pietonala din centru, și nu aveam semnal bun la telefon și la net și căutam orice fast-food să mă opresc să prind semnal”, a spus Florin Ristei, care a concluzionat că dacă am avea tot timpul semnal la telefon ar fi mult mai simplu. Așadar, cu abonamentele DIGI totul devine mai ușor.

Citește și: Trucul cu care ai internet nelimitat cu doar 2 euro, oriunde în România. Iată ce trebuie să faci!

Alege abonamentele DIGI și beneficiază de internet nelimitat și acoperirea #1 în România

Pe lângă acoperirea #1 în România, abonamentele DIGI oferă minute și internet nelimitat cu viteză bună. Totul de la 2 euro pe lună!

  • Abonamentul de 2 euro de la DIGI include:
  • 200 minute nationale și în roaming SEE
  • nelimitat net, minute și sms în rețea
  • 5G
  • Net mobil ultrarapid.

Cel mai mare abonament costă 5 euro și are net și minute nelimitate în roaming. Abonamentul optim nelimitat, de doar 5 euro, e ideal pentru vacanțe, pentru a naviga pe internet și a vorbi cu cei dragi. Acesta oferă minute nelimitate în roaming SEE și 5,5 GB net. Tarile membre SEE sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica, Guiana Franceza, Guadelupa, Reunion, Croatia, Mayotte, Norvegia, Islanda, Lichtenstein.

În cazul țărilor non-UE, taxarea se face la fiecare 60 de secunde de convorbire atat pentru efectuarea cat si pentru primirea apelurilor. Află mai multe detalii de pe site-ul DIGI.

Loredana, apariție răvășitoare în platoul emisiunii Super Neatza de Weekend. Ce anunț important a făcut pentru toți fani... Pe ce aplicații de pe telefon stă Ramona Olaru cel mai des și ce face ca să rămână mereu conectată la internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x