Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

La mulți aaani, Răzvan! De ziua lui, simpaticul matinal de la Neatza a sărbătorit alături de cele mai dragi persoane: "Sa te țină Cerul întreg pentru cele două comori de lângă tine!"

 
+2 click pentru
galerie

Cu doar o zi înainte de a împlini 37 de ani, Răzvan Simion a petrecut momente frumoase alături de cei doi copii ai săi, care îi seamănă perfect, şi a imortalizat momentul, spre bucuria fanilor de pe Instagram.

"La mulți ani, Răzvan! Să te țină Cerul întreg, pentru cele două comori de lângă tine!", "La mulţi ani cu sănătate, om cu suflet frumos şi curat, alături de copiii tăi şi persoana specială din viaţa ta. lti doresc sincer să fi iubit, respectat şi apreciat", "Frumoasă poză de familie", i-au scris toţi cei care îl îndrăgesc.

Deşi se trezesc în fiecare dimineaţă împreună, Lidia Buble nu s-a putut abţine să nu îi transmită un mesaj special şi pe Facebook:

"La mulţi ani, omul meu frumos!💙 Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce are El mai bun pentru tine! Sunt o norocoasă să te am în viaţa mea".

La mulți ani și din partea noastră, Răzvaaan! Să fii sănătos, în continuare la fel de iubit de public şi de cei dragi inimii tale şi să ne faci dimineţile frumoase, încă 100 de ani de acum încolo. Semnat: Echipa a1.ro 💙.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe