Antena Căutare

La mulți aaani, Răzvan! De ziua lui, simpaticul matinal de la Neatza a sărbătorit alături de cele mai dragi persoane: "Sa te țină Cerul întreg pentru cele două comori de lângă tine!"

Cu doar o zi înainte de a împlini 37 de ani, Răzvan Simion a petrecut momente frumoase alături de cei doi copii ai săi, care îi seamănă perfect şi a imortalizat momentul, spre bucuria fanilor de pe Instagram.

Cu doar o zi înainte de a împlini 37 de ani, Răzvan Simion a petrecut momente frumoase alături de cei doi copii ai săi, care îi seamănă perfect, şi a imortalizat momentul, spre bucuria fanilor de pe Instagram.

"La mulți ani, Răzvan! Să te țină Cerul întreg, pentru cele două comori de lângă tine!", "La mulţi ani cu sănătate, om cu suflet frumos şi curat, alături de copiii tăi şi persoana specială din viaţa ta. lti doresc sincer să fi iubit, respectat şi apreciat", "Frumoasă poză de familie", i-au scris toţi cei care îl îndrăgesc.

Deşi se trezesc în fiecare dimineaţă împreună, Lidia Buble nu s-a putut abţine să nu îi transmită un mesaj special şi pe Facebook:

"La mulţi ani, omul meu frumos!💙 Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce are El mai bun pentru tine! Sunt o norocoasă să te am în viaţa mea".

La mulți ani și din partea noastră, Răzvaaan! Să fii sănătos, în continuare la fel de iubit de public şi de cei dragi inimii tale şi să ne faci dimineţile frumoase, încă 100 de ani de acum încolo. Semnat: Echipa a1.ro 💙.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x