Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Râzi cu lacrimi! Vrei să joci golf, dar nu știi cum? La Neatza cu Răzvan și Dani se organizează Turneul celor trei Găuri: "Ai grijă că îmi dai în sfârlează!

Ramona Olaru, Cătălin Oprișan, Dani Oțil și Răzvan Simion joacă golf. Ei organizează în platou Turneul celor trei Găuri.

În platoul celui mai iubit matinal Neatza cu Răzvan și Dani a fost organizat Turneul celor trei Găuri.

Prima echipă este formată din Ramona Oalaru și Dani Oțil, iar a doua din Cătăin Opișan ( Bilă)

și Răzvan Simion (Crosă).

Fiecare rundă presupune jucarea unui număr de găuri într-o anumită ordine pe un teren de golf.

Pentru a ajunge o minge la o gaură, se începe așezând mingea în zona de start (tee area, tee box sau tee), și se lovește cu o crosă.

Jucătorul lovește apoi mingea de câte ori este necesar cu diferite crose până o aduce în zona verde (green), de unde aceasta este introdusă în gaură cu ajutorul putter-ului.

Jocul de golf este uneori foarte greu de înţeles pentru necunoscători. Unii dintre cei care depăşit bariera conform căreia golful este un sport burghez s-au lovit de următoarea barieră, şi anume complexitatea jocului

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro