Antena Căutare

Lecții de supraviețuire pentru bărbații aflați în izolare! Cum faci grătar în casă

Supărat că nu poate merge la pădure ca să facă un grătar pe cinste, un bărbat a reușit să găsească cea mai tare soluție! Clipul video prezentat la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a făcut senzație!

În contextul epidemiei de coronavirus, numeroase persoane au ales să se autoizoleze la domiciliu, pentru a preveni răspândirea și expunerea la situații de risc. Totuși, săptămânile au trecut și dorința de-a ieși afară, la aer curat, a început să fie tot mai mare.

CUM FACI GRĂTAR ÎN CASĂ

Acest lucru s-a întâmplat și în cazul bărbatului din clipul video de mai sus prezentat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Lecții de supraviețuire pentru bărbații aflați în izolare! Cum faci grătar în casă

Cum faci grătar în casă

Cum se face un grătar în casă, fără să ai probleme

Supărat că nu poate să iasă din casă ca să facă un grătar adevărat, cu foc și cărbuni, omul s-a consolat folosind ce a găsit prin casă.

citește și: Inconștiență uriașă! Mai mulţi tineri din Teleorman au transmis, live, pe Facebook, în timp ce erau la grătar în pădure: ”Ieșiți din case, nu există coronavirus!”

Practic, acesta a improvizat un proțap și a pus ursuleții de pluș ai copilului la rumenit. Întreaga scenă amuzantă a fost filmată și postată pe internet, imaginile devenind imediat virale și făcând deliciul internauților de pretutindeni.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi cum se face grătarul în casă!

Dani Oțil, așa NU l-ai mai văzut niciodată! A renunțat la picioarele de bărbat, pentru unele de femeie! Cum s-a distrat ... Cel mai tare film de acțiune din 2020 e făcut de indieni cu imaginație! Ce face eroul din Baaghi 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x