Căutare Live

Lidia Buble a plâns în direct la „Neatza”! „SĂRUT MÂNA, MAMĂ e o piesă despre mama, despre mine și mama mea, este ceva divin, sunt foarte emoționată!”

Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Lidia Buble a lansat, în lacrimi, melodia şi videoclipul "Sărut-mâna, mamă!".

Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Lidia Buble a lansat, în lacrimi, melodia şi videoclipul "Sărut-mâna, mamă!".

Emoționată peste măsură, artista a recunoscut că de fiecare dată când cântă piesa sau vorbește despre ea, începe să plângă. De asemenea, Lidia și-a amintit că și cel care a montat piesa a făcut-o în lacrimi, gândindu-se la cea care i-a dat viață.

„SĂRUT MÂNA, MAMĂ!” Lidia Buble a lansat la „Neatza” hitul primăverii, dedicat celei care i-a dat viață. Mamelor, aveți o lacrimă în colțul ochilor?!

„E o piesă despre mama, despre mine și mama mea, este ceva divin, sunt foarte emoționată!”, a dezvăluit Lidia.

„Sărut mâna, mamă” va fi cu siguranță hitul primăverii, iar versurile au fost scrise pentru Lidia, iar unul singur îi aparține lui Răzvan: „Am ochii uscați de dor”.

Totul despre campania „SĂRUT MÂNA, MAMA!”

Vă reamintim că piesa Lidiei Buble, „Sărut mâna, mamă!” face parte din cea mai recentă campanie lansată de matinali, ,,Sărut mâna, Mama!”

,,Sărut mâna, Mama!” este prilejul perfect pentru fiecare concurent să o surprindă pe cea mai specială femeie din viața sa. Între 1 și 8 martie, pe site-ul emisiunii, http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani/, se va găsi o secțiune specială destinată acestui concurs, unde telespectatorii se pot înscrie cu o fotografie. Imaginea trebuie să respecte tema ,,Eu și mama” și să fie însoțită de un mesaj de dragoste pentru aceasta.

Pe perioada acestui concurs va fi desemnat zilnic câte un câștigător, căci cele mai inedite și emoționante declarații vor fi premiate chiar de către echipa matinalilor. Premiul constă într-un fotoliu, iar acest dar poate fi oferit de fiecare concurent mamei sale, pentru că în luna femeii momentele speciale încep de la prima oră a dimineții, chiar din platoul matinalilor ,,Neatza cu Răzvan și Dani”.

Bună dimineața, Sănătate! Cauzele, simptomele şi tratamentul infecţiilor urinare... Răzvan și Dani lansează noi provocări la Neatza: "Kendama cu nasul"! Lidia Buble, prima victimă: „Bila trebuie...
Ultimele știri