Antena Căutare

Lidia Buble l-a dat de gol pe Răzvan Simion! Cum o răsfață, în autoizolare! Dani Oțil: „Acolo doarme el când întârzie acasă!” – VIDEO

Lidia Buble l-a dat de gol pe Răzvan Simion, în ediția de luni a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. A spus cum o răsfață prezentatorul acasă, în izolare.

Frumoasa cântăreață a dezvăluit și faptul că Răzvan Simion se distrează cu o trambulină acasă.

„Trambulina e pentru Răzvan. Alaltăieri a ieșit și s-a urcat cu un prieten, în timp ce făcea facetime cu un prieten”, a spus ea.

„E o nebunie întreagă atunci când intră Răzvan în bucătărie. Și acum, în weekend, am fost răsfățată, de dimineață, cu mic dejun”, a mai spus ea.

Lidia Buble a mai spus că a învățat și ea să gătească și l-a invitat pe Dani Oțil să mănânce, pentru că a auzit că prin frigiderul lui „cam bate vântul”.

„N-am voie! Mi-a zis domnul polițist sub nicio formă să nu trec drumul. Dacă vreau să merg la alergare, să mă duc singur pe câmp”, a răspuns Dani Oțil.

Prezentatorul a „ochit” și „locul în care doarme” Răzvan Simion, în curtea casei, „atunci când întârzie acasă”.

Aflați despre ce loc este vorba din clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Gina Pistol, în direct, din autoizolare! Ce nu se vede în „Asia Express”. „Erau dimineți în care nu aveam apă, ca să mă ... Gașca Zurli, super joc, la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Unde ne spălăm pe mâini?” – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x