Antena Căutare

Lora, concurentă în show-ul Asia Express: ”Merg cu iubitul meu. Abia aștept să văd cum voi rezista fără telefon și cu un dolar pe zi”

Lora este concurentă în cadrul show-ului Asia Express, împreună cu iubitul ei, Ionuț Ghenu. A vorbit la Neatza despre emoțiile pe care i le aduce această provocare.

Lora este concurentă în cadrul show-ului Asia Express, împreună cu iubitul ei, Ionuț Ghenu. A vorbit la Neatza despre emoțiile pe care i le aduce această provocare.

Cei doi îndrăgostiți au început deja să fie stresați, căci în curând vor pleca în aventura „Asia Express” pentru a-și testa limitele.

„Sigur va fi o experiență unică. Oricât am încerca să ne imaginăm cum va fi, nu putem știi”, spune Lora.

Abia aștept să văd cum voi rezita în primul rând fără telefon, în al doilea rând cu un dolar pe zi”, mărturisește Lora.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Ține doar de ei și de abilitățile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

”Așa e ea #DULCE”, noul hit al lui Liviu Teodorescu. Iar nu-l lasă fanele în pace după ce l-a interpretat la Neatza... Interpretare de excepție a Lorei la Neatza. „Rămas bun”, acea melodie care îți face pielea de găină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x