Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mămici sexy ai mai văzut, dar stai să vezi cum arată cea mai sexy bunică de la "Neatza!" |Video

Mamici care de care mai frumoase s-au înscris în concursul "Cea mai sexy mămică", lansat la "Neatza". De Ziua Copilului însă, la emisiune a intrat în direct o concurentă care nu este doar o mamică sexy, ci și o bunică cum n-ai mai văzut. Cum arată sexy bunica de la Neatza.

După ce emisiunea "Neatza" a lansat ediția cu numărul cinci a concursului "Cea mai sexy mămică", un număr impresionant de domnițe s-au înscris în concurs. Toate concurentele sunt mămici superbe, care de care mai frumoasă, sexy si atrăgatoare.

Show de senzație! Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion, scoși la tablă de Ziua Copilului! Magicianul Robert Tudor: "Numai porumbei scoți pe gură"

De 1 Iunie, însă, bunicile sunt în top.

Mădălina Roșu, concurenta pentru "Cea mai sexy mămică", este de fapt pe lângă mămică ș i o bunică sexy, cum n-ai mai văzut.

Madălina este din Constanța si este mamă a trei copii și are și doi nepoți. Fiica ei cea mare are 27 de ani si doi copii.

Mădălina este o mămică cu adevărat sexy, foarte sportivă si o tipa activa, dupa cum se declară chiar ea. Pe lânga faptul ca este cool si sexy, bunicuța are tatuaje și e este una care iese din tiparele cunoscute.

Sexy, sexy, știu că mă vrei! Julia Chelaru, în direct, la Neatza!

Urmăriți interviul cu Madălina Roșu, candidată pentru "Cea mai sexy mămică", de la Neatza, accesând clipul video de mai sus.

Emisiunea "Neatza" lansează a cincea ediție a concursului “Cea mai sexy mamică!” Cerințe minime: mămică, zâmbet fermecător și veselie naturală. Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul ! Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Acest anunț se adresează persoanelor pregătite pentru celebritate!