Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Maestrul umorului din România la "Neatza". Magitot, cele mai tari trucuri de magie: "Răzvan, câte ouă are Dani, la spate?"

Magitot, celebrul magician, vine la Neatza cu Răzvan și Dani cu cele mai tari trucuri de magie.

Astăzi, la Neatza cu Răzvan și Dani, ne distrăm și învățăm cele mai tari trucuri de magie de la Magitot.

Marius Drăguș a fost votat drept cel mai original magician. De nouă ani, actorul Marius Drăguș organizează cursuri de teatru și magie cu elevii, iar numele său de scenă, MAGITOT, i se datorează chiar unuia dintre discipolii săi.

Umorul este un companion permanent al vieții sale, iar Marius îl folosește cât de des poate, pentru că adoră să facă oamenii să râdă.

Spune că are un mic muzeu de magie acasă și, în plus, face și colecție de glume.

Dacă vreți să-l descoperiți în cele ce urmează pe unul dintre maeștrii umorului sec din România, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro