Antena Căutare

Mara Ela Dumitru, candidată la „Cea mai sexy mămică", la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Soțul ei i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste! VIDEO

Mara Ela Dumitru este candidata la „Cea mai sexy mămică", în ediția de marți a matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”. Soțul i i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

„Nu ne este prea bine, în izolare. Copiii sunt agitați, nu prea dorm, mănâncă mult”, a spus Mara Ela Dumitru, făcându-i să râdă pe Dani Oțil și Răzvan Simion.

Soțul ei, cu care are doi copii mici, i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste, înscriind-o la „Cea mai sexy mămică”.

Emisiunea Neatza lansează a cincea ediție a concursului „Cea mai sexy mamică!”. Cerințele minime sunt următoarele: mămică, zâmbet fermecător și veselie naturală.

Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul ! Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Acest anunț se adresează persoanelor pregătite pentru celebritate!

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Băieții de la Noaptea Târziu, cea mai tare parodie despre inconștiența în fața coronavirusului! Iubitul Ramonei Olaru: „... Horoscopul zilei, miercuri, 25 martie 2020. O zodie se confruntă cu o mare problemă! Alta va trebui să recunoască un ade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x