Antena Căutare

MARE CONCURS! E ușor să redevii ușor cu placa de fitness DYNAGYM! Câștigă-o acum! Neatza îți vine în ajutor!

Neatza îți vine în ajutor și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu placa multifuncțională de fitness DYNAGYM, de la AloShop.

Neatza îți vine în ajutor și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu placa multifuncțională de fitness DYNAGYM, de la AloShop.

Săptămâna aceasta Flavia vă prezintă ce tipuri de mișcări (balansare, răsucire, urcare, coborare) puteți face cu aparatul de fitness DYNAGYM. Trebuie să trimiteți răspunsul corect pe adresa [email protected], cel mai interesant urmând a fi premiat. Dacă nu ai câștigat azi, nu-i nimic, și mâine e o șansă! Simplu, nu?

Și asta nu e tot! Am o provocare personală și pentru cele/cei care vă propuneți să slăbiți și să arătați mai bine! Timp de 6 săptămâni trebuie să răspundeți la întrebările de luni, miercuri și vineri și cel mai consistent răspuns al săptămânii mai aduce un PREMIUUU (din cele 6 premii pe alese, 6 aparate super fitness). Detaliile sunt AICI!

-------------------------------------------

Aparatul DYNAGYM de la Aloshop: dreapta-stânga am crezut eu, când colo placă multifuncțională de fitness >> 5 plăci întruna singură: pentru Echilibru, Twist, Roller, Stretching și Stepper. De la dreapta la stânga poți face peste 100 de exerciții fizice de intensități diferite, că nu degeaba arată ca o jumătate mai mare de minge de rugby (aici e secretul.....)

Vine și cu ghid ba chiar două: unul de exerciții și altul de dietă. Este cel mai sigur și eficient aparat dedicat exercițiilor fizice ușoare. Forma sa îți permite să îți antrenezi toate grupele de mușchi: picioare, brațe, abdomen, posterior și spate.

Te simți nepregatit/nepregatită? Hai sus pe aparate și perseverență! Ia repede unul de aici din gama FIT, colecție specială de aparate de fitness și accesorii de la Aloshop! Arde calorii! Tonifiază-ți corpul! Reintră-ți în formă! 1, 2, 3, 4! Mult succes!

Improvizație românească ce stârnește hohote de râs! Doi muncitori au găsit soluția anului pentru o cale ferată cu proble... Răzvan și Dani au spionat un show de striptease masculin! „Am aruncat și noi un ochi. Băgau banii...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x