Antena Căutare

Maria Andria, activități în autoizolare. Blondina nu încetează să surprindă de fiecare dată. "Fac floricele pentru iubitul meu!"

Maria Andria, celebra artistă din Cipru, este izolată la domiciliu. Cântăreața stă în carantină alături de căinele ei în vârstă de 15 ani.

Ne-am obișnuit deja cu personalitatea colorată a Mariei Andria însă această nu încetează să surprindă de fiecare dată.

Întrebată de Răzvan dacă îi place sparanghelul, blondina a răspuns: "Cine este ăsta?"

"La mulți ani și Dumnezeu a Înviat!" Maria Andria a povestit ce face în autoizolare: "Eu dorm goală, pentru că mă clocesc, acum m-am îmbrăcat special pentru tine!"

Maria Andria a pregătit în direct popcorn: "Îl fac eu pentru iubitul meu"

Maria Andria-cântăreață

Maria este o tânără artistă originară din Grecia. Prima melodie din cariera artistei a fost “Love in Dubai” în anul 2016, prin intermediul Cat Music. Melodia a fost însoțită și de un videoclip filmat în Cipru și regizat de Evgenios Zosimov.

După ce a lansat single-ul de debut și videoclipul „Love in Dubai”, single ce a generat peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, Maria Andria a venit cu „Mamma Mia”, o piesa dance cu un vibe fresh, care la randul ei are în acest moment peste 4,4 milioane de viziualizari.

Maria Andria pregătește un mic dejun, special pentru Neatza cu Răzvan și Dani

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul interviu în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Frișca buclucașă, o nouă probă de la jocurile olimpice de izolare, de la Neatza cu Răzvan și Dani... Așa ceva n-ai mai văzut! Câţi oameni încap într-o maşină de cinci locuri! Râzi cu lacrimi! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x