Live acumFilm: Un sarut de milioane
Prime Time 20:00iUmor (r)

Maria Lara Alexandra Popa, sportiva care a impresionat o lume întreagă cu dimensiunile sale perfecte: „Am luat titlul de Miss Universe 2019 la Culturism Natural”

Maria Lara Alexandra Popa, o frumoasă olteancă originară din Calafat, județul Dolj, a devenit noua Miss Universe 2019 la Culturism Natural. Sportiva este singura din istoria culturismului natural românesc care a obținut acest titlu.

Maria Lara Alexandra Popa

De ce este mândră de titlul ei? Pentru că premiul la categoria natural înseamnă că aceasta și-a definit corpul dor prin alimentație și antrenament, fără suplimente sau substanțe care să o ajute în creștere.

Alexandra încurajează pasionații de competiții sportive să nu renunțe și să se antreneze din greu, pentru că vor avea o satisfacție mai mare atunci când vor câștiga.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!