Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Mario Fresh, concurent în cel de-al treilea sezon „Asia Express”, dezvăluiri în direct! „Eu și Alex Velea o să câștigăm”

Mario Fresh, concurent în „Asia Express”, sezonul trei, a făcut dezvăluiri despre show, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Mario Fresh, concurent în „Asia Express”, sezonul trei, a făcut dezvăluiri despre show, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„N-am nicio frică. Abia aștept să fac toate prostiile.Nu există frică (de animale, n.r.). Există scârba aia…”, a spus Mario Fresh, afișându-se pregătit de toate provocările de la „Asia Express”, sezonul trei.

„Să fiți pregătiți! Noi câștigăm. Ca să știți!”, a dat asigurări Mario Fresh. Să fie așa?

Mario Fresh, care va face echipă cu Alex Velea în „Asia Express”, sezonul trei, a cântat piesa „Săracă inima mea", în platoul celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Originar din Iași, pe numele său real Maria Gălățanu, Mario Fresh a debutat în muzică la doar cinci ani. A cucerit topurile cu piesele „Dacă pleci”, „Cum îmi place”, „N-ai școală… e nasol”. „A, rămas cu gândul la tine” și „Alfabetul Iubirii”.

Nerăbdători, entuziasmați, speriați sau panicați de ce urmează să li se întâmple, Mario Fresh, alături de toți ceilalți concurenți din noul sezon „Asia Express”, recunosc un lucru: „Asia Express” va fi experiența vieții lor. Vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

Urmăriți clipurile de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani”:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro