Antena Căutare

Mario Fresh, concurent în cel de-al treilea sezon „Asia Express”, dezvăluiri în direct! „Eu și Alex Velea o să câștigăm”

Mario Fresh, concurent în „Asia Express”, sezonul trei, a făcut dezvăluiri despre show, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Mario Fresh, concurent în „Asia Express”, sezonul trei, a făcut dezvăluiri despre show, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„N-am nicio frică. Abia aștept să fac toate prostiile.Nu există frică (de animale, n.r.). Există scârba aia…”, a spus Mario Fresh, afișându-se pregătit de toate provocările de la „Asia Express”, sezonul trei.

„Să fiți pregătiți! Noi câștigăm. Ca să știți!”, a dat asigurări Mario Fresh. Să fie așa?

Mario Fresh, care va face echipă cu Alex Velea în „Asia Express”, sezonul trei, a cântat piesa „Săracă inima mea", în platoul celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Originar din Iași, pe numele său real Maria Gălățanu, Mario Fresh a debutat în muzică la doar cinci ani. A cucerit topurile cu piesele „Dacă pleci”, „Cum îmi place”, „N-ai școală… e nasol”. „A, rămas cu gândul la tine” și „Alfabetul Iubirii”.

Nerăbdători, entuziasmați, speriați sau panicați de ce urmează să li se întâmple, Mario Fresh, alături de toți ceilalți concurenți din noul sezon „Asia Express”, recunosc un lucru: „Asia Express” va fi experiența vieții lor. Vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

Urmăriți clipurile de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani”:

Minunea neștiută pe care Sfânta Cuvioasă Parascheva a făcut-o în București! „După ce au fost aduse moaștele ei în Capita... Răzvan Simion i-a ridicat pantalonii lui Dani Oțil, în direct! Au pornit la bătaie, ca motanii din „Tom și Jerry” – Vide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x