Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Mărturia salvamarului erou, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani: "Nu au respectat steagul roșu. I-am scos mai mult morți"

 

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, din stațiunea Jupiter, a aflat de salvamarul Răzvan Viza cum a reuşit în ultima clipă să aducă la mal doi turişti captivi în curenţi puternici. Operaţiunea dramatică a fost filmată pe plajă din staţiunea Jupiter.

Cei doi tineri de 30, respectiv 35 de ani au ignorat faptul că steagul roşu era arborat, iar curenții i-au împiedicat să mai ajungă la mal. Salvarea lor a venitt de la Răzvan, unul dintre salvamarii de pe plaja din Jupiter. 

Răzvan povestește cum a scos de atâtea ori din apă oameni aproape fără suflare, sub privirile îngrozite ale celorlalți turiști. Chiar și așa, după doar jumătate de oră de la astfel de incidente, oamenii își văd de ale lor, punându-și viețile în pericol pentru o baie în mare. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI