Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Raman cu tine

Meci demonstrativ de baschet, între ministrul sportului și fostul căpitan al naționalei | VIDEO

Meci demonstrativ de baschet! Ministrul sportului și fostul căpitan al naționalei, provocați, în direct, de echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani

În direct, din Complexul Sportiv Studențesc Tei, Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuţ Stroe și fostul căpitan al naționalei au fost provocați, de echipa de la Neatza.

"La 2,08 m față de 1,80 m, e o provocare. Pentru mine este o onoare să joc alături de Virgil. Îi știu cariera, sunt un iubitor al baschetului, îl apreciez enorm și îl apreciez pentru ce face și acum. Apropo de modul în care înceracă să construiască o nouă generație, pentru baschetul românesc. Sunt foarte mulți copii pe care în momentul de față îi pregătește.", a spus Ionuț Stroe.

Ministrul Tineretului și Sportului a anunțat, în direct, că sporturile de echipă în sala de sport pot să facă antrenamnte în momentul acesta, în regim individual.

"Exista norme care descriu câți jucători ar trebui să fie pe teren, măsuri care ne protejează sănătatea, care ne asgură o distanțare socială.", a spus Stroe.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro