Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Umilință supremă! Cel mai jenant meci din istorie. De rușine au scos scorul

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News" meciul de handbal încheiat cu scorul de 52 la 1 și femeia care a stat aproape un an în spațiu.

" În America de Sud avem meci între Bolivia și Uruguay. O să vedem din când în când scorul 0-5, o să mergem puțin mai încolo, scorul 0-17 pentru cei din Uruguay. Au scos scorul, pentru că de la 20 încolo ți-e rușine, dar îl mai afișăm din când în când, scorul 0-24. La final este 1-52, pentru că i-a lăsat și pe ei să dea o lovitură de la 7 m" , a povestit Cătălin Oprișan.

"O avem pe doamna Christina Koch care a stat 325 de zile în spațiu. Este femeia cu cel mai mult timp petrecut în spațiu", a povestit Cătălin Oprișan.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro