Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mesaj pentru Adelina!? ”Zâmbesc”, cântă Speak, în colaborare cu Cristina Spătar

Cristina Spătar a cântat, la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, melodia "Zâmbesc". Regina R&B a poposit la matinal și ne-a încântat cu o piesă lansată acum doi ani, în colaborare cu Speak.

Cristina Spătar a cântat, la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, melodia "Zâmbesc". Regina R&B a poposit la matinal și ne-a încântat cu o piesă lansată acum doi ani, în colaborare cu Speak.

Dacă la lansarea melodiei, ambii erau fericiți în viața personală, în prezent, atât Cristina, cât și Speak au avut parte de despărtiri dureroase.

”Zâmbesc” este mesajul transmis.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!