Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Mesajul de Revelion al unui doctor pentru Răzvan: ”Stai liniștit, de sărbători nu se fac amputări!” Matinalul s-a amuzat, dar nu a fost râsul lui!

 

”Stai liniștit, de sărbători nu se fac amputări!” Răzvan a vorbit la Neatza despre întâlnirea de Revelion pe care a avut-o cu un doctor.

Matinalul, „șubred de un picior”, s-a plâns unui prieten de sărbători, un reputat medic ortoped, că are dureri. Replica specialistului l-a făcut să râdă, dar l-a și îngrijorat totodată. Cert e că Răzvan va trebui să fie precaut în perioada imediat următoare.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti