Antena Căutare

Meteo - luni, 3 februarie. Vremea se menţine neobişnuit de caldă în cea mai mare parte a ţării

După un weekend în care am crezut că a venit primăvara, iată că nici începutul de săptămână nu stă mai rău. În vestul, nordul şi centru ţării se anunţă ploi moderate cantitativ, iar în restul teritoriului înnorările vor fi temporare cu ploi slabe.

La munte, în special în zonele înalte se vor semnala precipitații mixte, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la cote mai reduse și în restul teritoriului.

În partea de nord-vest a teritoriului vom avea cer acoperit de nori, iar precipitațiile sunt așteptate în jumătatea estică a terotriului. maxima zile va urca până la 12 grade atît în Baia Mare, cât și în Satu Mare.

În Crișana vom avea un cer mai mult noros, da vom vedea și cîteva raze în sudul teritoriului. Temepraturile de astăzi vor ajunge până la 13 grade în Oradea și 14 grade în Arad.

În Banat, dacă în jumătatea de nord vom avea soare, în sud cerul va fia coperit de nori si nu este exclus să plouă astăzi. În Timișoara vor fi 15 grade, iar în Reșița vor fi 14 grade.

În Oltenia ne așteaptă o zi cu cer variabil. În toate zonele teitoriului vor fi 15 grade Celsius.

În centrul țării vom avea vreme variată. Va ploua în special în centrul teritoriului, iar soarele se va arăta mai mult în zona de vest. Temepraturile sunt anormale perioadei în care ne aflăm, astfel că maximele vor fi cuprinse între 7 grade celsius în Miercurea Ciuc și 12 grade în Alba Iulia, Deva și Zalău

În Moldova vremeaa pare că a uitat că suntem în februarie și vom avea aprte de cer variabil și temperaturi ridicate. Se vor înregistra astăzi 12 grade în Suceava și 15 grade în Galați.

Vineri, 7 februarie: Gala Oscarurilor la aniversarea a 12 ani de "Neatza cu Răzvan și Dani"... Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Primul tonomat uman distribuitor de cafea...
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Ultimele știri
x