Antena Căutare

Întrebarea zilei la "Neatza"! Pe tine ce lucru mărunt te face fericit? Răspunsul lui Dani e genial: "Cum pe plan sentimental nu se mai întâmplă nimic..."

Pe măsură ce evoluăm, ne cresc veniturile, întâlnim oameni, avem tendinţa să nu mai fim fericiţi din orice. Dar oare pe simpaticii noştri matinali ce îi mă bucură?


Pe măsură ce evoluăm, ne cresc veniturile, întâlnim oameni, avem tendinţa să nu mai fim fericiţi din orice. Dar oare pe simpaticii noştri matinali ce îi mă bucură?

"Oare ne întrebăm vreodată ce lucruri mici ne fac fericiţi. Pe mine, de exemplu, mă umple de bucurie momentul în care ajung la finalul unei curse cu motorul ok. Cursele de maşini mă fac fericit, dacă pe plan sentimental nu se mai întâmplă nimic", spune Dani.

Redactorul şef a1.ro, simpatic cum îl ştiţi şi înnebunit după mici, a răspuns sincer: "La mine chestia asta cu lucrurile mici nu prea mă mulţumeşte. Eventual şase mici ".

Pe Vlăduţ îl fac fericit lucruri mărunte ca un ghiveci de busuioc. "Datorită lui am gândit reţeta de azi".

"Sunt fericită atunci când mă plimb în parc sau când vin dimineaţă aici", spune Flavia.

Cum "tinereţea" a trecut pentru unii dintre ei, Răzvan oftează adânc şi recunoaşte: "Mă bucură amintirile din tinereţe. Îmi face plăcere să îmi aduc aminte de lucruri amuzante".

Pe tine ce te-a făcut ultima oară fericit?

Secrete de balerină! Dani, tu știi ce face o femeie pentru a fi frumoasă tot timpul? Dar ce face Flavia?... Horoscopul zilei de 26 septembrie! Astăzi este favorizată creativitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x