Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Mihaela Apostol, dezvăluiri despre ce nu s-a văzut la Chefi la cuțite: ”Trebuia să fie un tort, dar am ajuns să le dau chefilor un măr!”

Mihaela Apostol, o moldoveancă focoasă, și-a încercat norocul la Chefi la cuțite - sezon special, iar acum a venit la Neatza cu Răzvan și Dani. 

Mihaela Apostol, o moldoveancă focoasă, și-a încercat norocul la Chefi la cuțite - sezon special, iar acum a venit la Neatza cu Răzvan și Dani.

Mihaela Apostol a reușit să-i surprindă pe chefi cu preparatele făcute alături de trei moldovence, iar acum a cântat o melodie de suflet.

De asemenea, invitată în direct, la Antena 1, ea a vorbit despre participarea în emisiunea Chefi la cuțite - Familii la cuțite, mărturisind că a vrut să gătească un tort de mere delicios, dar a ajuns să le dea chefilor un măr ornat frumos.

Cele mai focoase moldovence le fac ochi dulci juraților "Chefi la Cuțite": "Acest preparat conține multă dragoste"

”Da, am fost la Chefi la cuțite. Dar din păcate tortul de mere a fost doar un măr până la urmă, dar a fost bine. Gospodinele adevărate trebuie să fie îmbrăcate în ie, să fie pe tocuri și să miroasă a parfum. Așa este, o femeie trebuie să se respecte din toate punctele de vedere.”, a mărturisit ea.

Ce a mai mărturisit ea la Neatza cu Răzvan și Dani, află urmărind clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro