Antena Căutare

Mihaela Apostol, dezvăluiri despre ce nu s-a văzut la Chefi la cuțite: ”Trebuia să fie un tort, dar am ajuns să le dau chefilor un măr!”

Mihaela Apostol, o moldoveancă focoasă, și-a încercat norocul la Chefi la cuțite - sezon special, iar acum a venit la Neatza cu Răzvan și Dani. 

Mihaela Apostol, o moldoveancă focoasă, și-a încercat norocul la Chefi la cuțite - sezon special, iar acum a venit la Neatza cu Răzvan și Dani.

Mihaela Apostol a reușit să-i surprindă pe chefi cu preparatele făcute alături de trei moldovence, iar acum a cântat o melodie de suflet.

De asemenea, invitată în direct, la Antena 1, ea a vorbit despre participarea în emisiunea Chefi la cuțite - Familii la cuțite, mărturisind că a vrut să gătească un tort de mere delicios, dar a ajuns să le dea chefilor un măr ornat frumos.

Cele mai focoase moldovence le fac ochi dulci juraților "Chefi la Cuțite": "Acest preparat conține multă dragoste"

”Da, am fost la Chefi la cuțite. Dar din păcate tortul de mere a fost doar un măr până la urmă, dar a fost bine. Gospodinele adevărate trebuie să fie îmbrăcate în ie, să fie pe tocuri și să miroasă a parfum. Așa este, o femeie trebuie să se respecte din toate punctele de vedere.”, a mărturisit ea.

Ce a mai mărturisit ea la Neatza cu Răzvan și Dani, află urmărind clipul de mai sus!

Dani Oțil, supărat foc după ce i-a fost ascuns microfonul: ”A fost o criză!”... ”Eu am un superbebe!” Mihaela, mândră nevoie mare de Luna, fetița ei: ”Nu știe să plângă! E cuminte!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x