Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Mihai Trăistariu a adus la Neatza cu Răzvan și Dani cea mai tare melodie din vara anului 2006! Ascultă piesa "La mare, la soare"!

Pe vremea când era în trupa Valahia și avea toată România la picioare, Mihai Trăistariu era vocea principală, iar versuri precum "La mare, la soare, fetițele sunt goale", răsunau în discotecile de pe litoral.

Pe vremea când era în trupa Valahia și avea toată România la picioare, Mihai Trăistariu era vocea principală, iar versuri precum "La mare, la soare, fetițele sunt goale", răsunau în discotecile de pe litoral.

În 2019, lucrurile s-au mai schimbat, însă românii încă reacționează la acordurile care făceau senzație în anii 90 și 2000.

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Mihai Trăistariu, fost component al formației Valahia, a cântat melodia "La mare, la Soare".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro