Antena Căutare

Mihai Trăistariu a adus la Neatza cu Răzvan și Dani cea mai tare melodie din vara anului 2006! Ascultă piesa "La mare, la soare"!

Pe vremea când era în trupa Valahia și avea toată România la picioare, Mihai Trăistariu era vocea principală, iar versuri precum "La mare, la soare, fetițele sunt goale", răsunau în discotecile de pe litoral.

Pe vremea când era în trupa Valahia și avea toată România la picioare, Mihai Trăistariu era vocea principală, iar versuri precum "La mare, la soare, fetițele sunt goale", răsunau în discotecile de pe litoral.

În 2019, lucrurile s-au mai schimbat, însă românii încă reacționează la acordurile care făceau senzație în anii 90 și 2000.

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Mihai Trăistariu, fost component al formației Valahia, a cântat melodia "La mare, la Soare".

Mănânci pepene roşu cu pâine? Nutriționistul Cristian Mărgărit: Mare grijă să nu-l muți din farfurie pe copase!... Admitere Poliție 2019. Zece candidați pe un loc la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x