Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Admitere Poliție 2019. Zece candidați pe un loc la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București

Peste 2.000 de tineri însoțiți de părinți și prieteni s-au așezat la coada din fața Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti. Toți cu speranțe mari: să prindă unul dintre cele 290 de locuri de ofițer de poliție.

Peste 2.000 de tineri însoțiți de părinți și prieteni s-au așezat la coada din fața Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti. Toți cu speranțe mari: să prindă unul dintre cele 290 de locuri de ofițer de poliție.

Sesiunea examenelor pentru Admiterea la Academia de Poliție are loc în perioada 22.07-13.08.2019, iar numărul de candidați este foarte mare și anul acesta. Sunt înscriși și câte zece candidați pe loc la unele specializări. Premiera anului universitar 2019-2020 constă în faptul că şi fetele se vor putea înscrie la Academie pentru a deveni pompieri.

Vezi și: Admitere Academia de Poliție 2019. Cât este taxa și care sunt condițiile

Inscriere la Academia de Poliţie 2019. Condiţii de participare

Condițiile legale de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ pe locurile destinate formării inițiale a polițiștilor sunt următoarele:

a) să aibă cetățenia română și domiciliul în România;

b) să cunoască limba română, scris și vorbit;

c) să aibă capacitate deplină de exercițiu;

d) să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic;

e) să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concursul de admitere;

f) să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat;

g) să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de polițist;

h) să nu aibă antecedente penale, cu excepția situației când a intervenit reabilitarea;

i) să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni;

j) să nu fi fost destituiți dintr-o funcție publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;

k) să nu fi desfășurat activități de poliție politică, astfel cum sunt definite prin lege.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro