Antena Căutare

Ministrul Tineretului și Sportului, demonstrații cu o minge de fotbal și declarații despre Campionatul European din 2020, la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, a vorbit, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, despre cât de pregătiți suntem pentru a găzdui meciuri la ediţia din anul 2020 a Campionatului European de Fotbal.

Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, a vorbit, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, despre cât de pregătiți suntem pentru a găzdui meciuri la ediţia din anul 2020 a Campionatului European de Fotbal.

Ministrul a vorbit despre Stadionul național „Arcul de Triumf”, unde vor avea loc antrenamente.

„Suntem în grafic, nu este nici un fel de problemă. Acest stadion va răta și mai frumos, conform proiectului pe care îl avem. Ministerul Tineretului și Sportului, alături de Federația Română de Rugby, în paralel cu primăria – după cum vedeți, suntem la partea de demolare, după care vom intra pe partea de construcție”, a spus ministrul.

Bogdan Matei a vorbit și despre stadionul Ghencea, precizând că acesta va fi gata până în anul 2020. „Deja începem faza de construcție, va fi o bijuterie a fotbalului românesc”, a spus el.

Ministrul s-a referit și la Giulești, spunând că în prezent se desfășoară acolo prima dintre cele două faze de demolare a tribunelor.

„Din păcate, la stadionul Dinamo avem ceva probleme juridice din partea celor care gestionează clubul sportiv”, a mai spus ministrul.

Ministrul a făcut și o demonstrație cu o minge de fotbal.

Capitala României este unul dintre oraşele care vor găzdui meciuri la ediţia din anul 2020 a Campionatului European de Fotbal. Este vorba despre patru meciuri, unul din optimi şi trei din faza grupelor. Meciurile vor fi disputate pe Arena Naţională.

Bucureştiul a concurat cu alte 19 oraşe europene pentru câştigarea dreptului de a disputa meciuri la turneul final de peste şase ani.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Filmele premiate la Globurile de Aur, dar și ținutele starurilor, analizate de Irina Margareta Nistor, la „Neatza cu Răz... „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce trebuie să faci ca să atragi fericirea. Dani a primit o propunere pentru... pelvisul lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x