Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Mira are "VINA" succesului! Ultima sa melodie, care a cucerit internetul, a răsunat în platoul de la "Neatza". Nu-i așa că sună perfect?

 

Mira a trecut prin multe, însă voioșia, pofta de viață, dar și pasiunea pentru muzică au făcut-o să le depășească. Acum câteva luni a fost implicată într-un grav accident rutier, alături de trupa Dj Project

S-a adunat, iar în luna martie a revenit cu un nou single, ce pare a fi continuarea piesei "Uit de tine", un alt cântec ce a cucerit inimile fanilor Mirei. 

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Mira a cântat melodia "Vina", pentru care a filmat și un videoclip, care se bucură deja de peste jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE