Antena Căutare

Misha lansează, la Neatza cu Răzvan și Dani, single nou! Ascultă aici piesa - Gustul de vin!

Invitata la "Neatza cu Razvan si Dani", Misha, fosta soţie a lui Connect-R, a revenit cu un nou single, "Gustul de vin", compusa de Achim Marian si Felix Popescu.

Invitata la "Neatza cu Razvan si Dani", Misha, fosta soţie a lui Connect-R, a revenit cu un nou single, "Gustul de vin", compusa de Achim Marian si Felix Popescu.

Misha revine în industria muzicală cu un nou single „Gustul de vin”. Fosta soție a lui Connect-R s-a remarcat după ce a colaborat cu DJ Sava pentru hit-urile „Tenerife” , „Te strig” și „Amor a Monaco”.

„Avem și variana în spaniolă doar că momentan nu am lansat-o, dar da. Inițial piesa a fost făcută în spaniolă, după care am făcut și varianta în română. Urmează să o lansam și pe cea în spaniolă. O să mai scot o piesă luna asta, este deja gata, mai trebuiesc făcute mici retușuri. Urmează să filmăm clipul, este o piesă în colaborare cu un artist de la noi.” , a declarat Misha.

Misha și Connect-R au în continuare grijă de fetița lor, Maya. Cei trei au fost în câteva vacanțe vara aceasta și încearcă să îi acorde fetiței cât mai mult din timpul lor.

La mulți ani, bunici! Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”, sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani!... La mulți ani, Puberu! Ce tort a primit operatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x