Antena Căutare

Atenție, se râde! Evenimentele în urma cărora „s-a schimbat istoria” în cei 11 ani de „Neatza”. Soarele a răsărit mai târziu, de dragul matinalilor

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut debutul în anul 2008. De atunci,  au trecut 11 ani, SUA au schimbat doi președinți, au trecut pe lângă Pământ zeci de asteroizi periculoși și, cu toate acestea, „Neatza” este în continuare pe baricade. Iată câteva dintre „evenimentele” importante din această perioadă:

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut debutul în anul 2008. De atunci, au trecut 11 ani, SUA au schimbat doi președinți, au trecut pe lângă Pământ zeci de asteroizi periculoși și, cu toate acestea, „Neatza” este în continuare pe baricade. Iată câteva dintre „evenimentele” importante „ce au schimbat istoria” din această perioadă:

Pe 15 ianuarie 2010 a avut loc cea mai lungă eclipsă de soare din mileniul trei. Surse de la NASA spun că Soarele a răsărit cu 11 minute mai târziu doar pentru a-i lăsa pe Răzvan și Dani să se mai odihnească puțin înainte de începerea emisiei – este doar unul dintre evenimentele din cei 11 ani.

În martie 2013, la ora 11.04 a fost anunțat noul Papă. Se zvonește că Papa Francisc fusese ales de la ora 7.55, dar cardinalii nu au vrut să rateze emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Urmăriți toate evenimentele importante din cei 11 ani și legătura acestora cu emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” în clipul de mai sus.

Horia Brenciu a cântat melodia „Lumea mea” în premieră, la 11 ani de „Neatza” - Video... Pantalonii lui Răzvan, motiv de glume pentru Dani: „Sunt OK, dar până la 13 ani” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x