Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Atenție, se râde! Evenimentele în urma cărora „s-a schimbat istoria” în cei 11 ani de „Neatza”. Soarele a răsărit mai târziu, de dragul matinalilor

 

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut debutul în anul 2008. De atunci,  au trecut 11 ani, SUA au schimbat doi președinți, au trecut pe lângă Pământ zeci de asteroizi periculoși și, cu toate acestea, „Neatza” este în continuare pe baricade. Iată câteva dintre „evenimentele” importante „ce au schimbat istoria” din această perioadă:

Pe 15 ianuarie 2010 a avut loc cea mai lungă eclipsă de soare din mileniul trei. Surse de la NASA spun că Soarele a răsărit cu 11 minute mai târziu doar pentru a-i lăsa pe Răzvan și Dani să se mai odihnească puțin înainte de începerea emisiei – este doar unul dintre evenimentele din cei 11 ani.

În martie 2013, la ora 11.04 a fost anunțat noul Papă. Se zvonește că Papa Francisc fusese ales de la ora 7.55, dar cardinalii nu au vrut să rateze emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Urmăriți toate evenimentele importante din cei 11 ani și legătura acestora cu emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” în clipul de mai sus. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest