Antena Căutare

Miki de la Neatza a fost atacat de o cârtiță, dar reacția acestuia a fost de milioane! „În loc să-i dea o lopată în cap...”

Razvan Simion si Dani Oțil ne povestesc cum a scapat Miki, unul dintre colegii lor din spatele camerelor de vedere, de o cartiță supărată, care-i teroriza gazonul casei!

Razvan Simion si Dani Oțil ne povestesc cum a scapat Miki, unul dintre colegii lor din spatele camerelor de vedere, de o cartiță supărată, care-i teroriza gazonul casei!

„În loc să-i dea o lopată în cap, i-a pus numele Lopățica”, a spus Dani. Se pare că simpaticii matinali au un coleg care este un iubitor atât de mare de animale, încât a și făcut traseu special pentru veverițe!

Iar dezvăluirile senzaționale au continuat cu detalii și mai amuzante! Urmărește clipul video din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi ce s-a întâmplat cu cârtița!

Părinții își pot face copiii vedetă, la Neatza cu Răzvan și Dani! Convinge-ne că ai un superbebe!... Cel mai tare moment! Sexy Ramona și Amalia au ajuns...sub același tricou! „Trebuie să ne mișcăm?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x