Căutare Live

Miki de la Neatza a fost atacat de o cârtiță, dar reacția acestuia a fost de milioane! „În loc să-i dea o lopată în cap...”

Razvan Simion si Dani Oțil ne povestesc cum a scapat Miki, unul dintre colegii lor din spatele camerelor de vedere, de o cartiță supărată, care-i teroriza gazonul casei!

Razvan Simion si Dani Oțil ne povestesc cum a scapat Miki, unul dintre colegii lor din spatele camerelor de vedere, de o cartiță supărată, care-i teroriza gazonul casei!

„În loc să-i dea o lopată în cap, i-a pus numele Lopățica”, a spus Dani. Se pare că simpaticii matinali au un coleg care este un iubitor atât de mare de animale, încât a și făcut traseu special pentru veverițe!

Iar dezvăluirile senzaționale au continuat cu detalii și mai amuzante! Urmărește clipul video din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi ce s-a întâmplat cu cârtița!

Să n-ai încredere, maică, în rude! Ce se întâmplă când rogi familia să fie atentă? „Văleu, l-am pierdut pe Costeluș al n... Părinții își pot face copiii vedetă, la Neatza cu Răzvan și Dani! Convinge-ne că ai un superbebe!...
Ultimele știri