Antena Căutare

Cel mai tare moment! Sexy Ramona și Amalia au ajuns...sub același tricou! „Trebuie să ne mișcăm?!”

Săptămâna a început în forță la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, iar băieții din trupa Proconsul au făcut show de zile mari!

Săptămâna a început în forță la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, iar băieții din trupa Proconsul au făcut show de zile mari!

Proconsul este una dintre cele mai iubite și respectate formații de pop-rock din România. Pe data de 14 mai, trupa va suține un concert aniversar numit „20 de ani de balade. Pentru tine” la Circul Metropolitan București, începând cu ora 19:30.

Și, de parcă mai era nevoie, artiștii au demonstrat încă o dată că se pricep de minune să își surprindă publicul cu piese speciale, ce ating imediat sufletele. Piesa „Rugăciune” a fost momentul special oferit de trupă:

Apoi, Răzvan Simion i-a luat la joacă pe membrii trupei Proconsul. Amalia și Ramona au fost adversarele artiștilor. Cine credeți că a câștigat cel mai dur meci de Ping Pong la care Răzvan a fost arbitru? Află totul urmărind materialul video din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Miki de la Neatza a fost atacat de o cârtiță, dar reacția acestuia a fost de milioane! „În loc să-i dea o lopată în cap.... Să n-ai încredere, maică, în rude! Ce se întâmplă când rogi familia să fie atentă? „Văleu, l-am pierdut pe Costeluș al n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x