Antena Căutare

Copilul tău face crize de nervi? Iată metoda prin care îl poți liniști instant

Ruxandra Luca, prezentatoarea rubricii de parenting de la Neatza cu Răzvan și Dani, a aflat de la Gabriela Maalouf, psihoterapeut, cum să gestionăm crizele de furie ale celor mici! Ruxandra Luca, prezentatoarea rubricii de parenting de la Neatza cu Răzvan și Dani, a aflat de la Gabriela Maalouf, psihoterapeut, cum să gestionăm crizele de furie ale celor mici!

Ruxandra Luca, prezentatoarea rubricii de parenting de la Neatza cu Răzvan și Dani, a aflat de la Gabriela Maalouf, psihoterapeut, cum să gestionăm crizele de furie ale celor mici!

Copiii sunt sinceri în reacțiile lor, iar furia le poate da de multe ori de furcă părinților. În loc să recurgeți la metode tiranice, e mai bine să ascultați sfaturile unui specialist!

Nu întotdeauna bătaia, cearta sau pedepsele pot da roade atunci când avem de-a face cu un copil care face crize de nervi.

Un copil care se enervează repede nu este neapărat doar un simplu copil răsfățat, iar cauzele momentelor de furie pot fi multiple! Care sunt acestea și cum le putem trata corespunzător?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Iubești? Atunci nu rata cea mai tare piesă a momentului! Vei fredona mereu versurile piesei „Mi-e dor de tine”... Cătălin Scărlătescu, cel mai tare joc de petreceri! Cum stă treaba cu Ruleta bucătarului?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x