Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Rețetă ieftină, care iese din prima! Cum se face cea mai bună supă cremă de linte, în stil oriental

 

Daca vrei să te bucuri de un preparat cu adevărat ieftin si gustos, atunci supa cremă de linte e perfectă pentru tine. Nici nu trebuie să te pricepi la gătit, fiindcă iese gustoasă din prima!

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o reteta de supă cremă de linte, ce conţine linte roșie, ardei capia, morcov, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care le poți afla mai sus. Cum se face ”Crema de linte orientală”?

Lintea este o sursă excelentă de minerale, precum fosforul, fierul, zincul şi magneziul.

De asemenea, lintea contine multe fibre și are beneficii hipocolesterolemiante.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI