Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Atenție, părinți! O super idee de cadou pentru Ziua Copilului! Gașca Zurli pregătește un super show

 

De "Ziua Copilului", Gașca Zurli face cel mai mare Carnaval din România, la Sala Palatului din București! Ce li se pregătește copiilor de 1 Iunie?

Gașca Zurli, cea mai îndrăgită trupa pentru copii, din România, este invitată să susțină spectacole în Paris, pe 8 iunie și in Bruxelles, pe 9 iunie 2019! Se pare că succesul din România se extinde acum și în plan internațional!

În prezent, trupa are aproape 600.000 de abonați pe canalul de YouTube și zeci de mii de spectatori, la toate spectacolele ce sunt puse în scenă.

A urmat și un moment de bucurie pentru cei mici, căci celebra gașcă Zurli a cântat la Neatza cu Răzvan și Dani melodia "Cine știe culorile", iar momentul a fost de-a dreptul incredibil!

Urmărește materialul de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI