Antena Căutare

Dani Oțil, la aniversarea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române: ”Dacă Cuza nu făcea acest pas, eu trebuia să dau inelul unei străine!”

România sărbătorește 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, iar echipa Neatza a îmbrăcat, evident, straie de sărbătoare. Ba mai mult, ziua a început cu o mărturisire inedită făcută de nimeni altul decât Dani Oțil, care este mai îndrăgostit ca niciodată. 

”Înțeleg că la Focșani sunt două hore, una la 1, una la 5, pentru că Prefectura nu s-a înțeles cu Primăria și fiecare dansează în treaba lui, pe unde se poate.”, a spus Răzvan, care a promis o lecție de istorie în cele patru ore de emisie.

”Pentru cei care aveți televizoare alb negru, da, ne-am îmbrăcat mai colorat, pentru cei care ați deschis televizoarele doar astăzi, că e zi liberă, să știți că așa ne îmbrăcăm de obicei, ca mafioții.”, a spus și Dani.

”O să explicăm pentru cei mici și pentru cei mari despre Unirea Principatelor Române. Dacă Alexandru Ioan Cuza nu făcea acest pas, eu trebuia să dau inelul unei străine.”, a mai mărturisit Dani Oțil.

Cât de periculos este virusul din China. Medic de la Institul de Boli Infecțioase explică: "Se răspândește la fel c... Nu știi dacă să râzi sau să plângi. Ce cred românii că sărbătoresc pe 24 ianuarie: ”Nu știu, nu prea stau în țară!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x