Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

„Neatza cu Răzvan şi Dani”. A început şcoala! Răzvan Simion: „Pentru mine, mirosul de şcoală era gazul de pe cap și...”

Răzvan Simion și Dani Oțil și-au dus aminte cum era începutul școlii pentru ei. Răzvan a dezvăluit și care era mirosul școlii pentru el.

Răzvan Simion și Dani Oțil și-au dus aminte cum era începutul școlii pentru ei. Răzvan a dezvăluit și care era mirosul școlii pentru el.

„Îmi aduc aminte de colegul meu, cum venea elprimenit pe 15 septembrie. Se înălța pe timpul verii și avea tot timpul pantaloni la două-trei degete de oul piciorului, cum se poartă acum”, a povestit Răzvan Simion.

„Este ciudos. Veneam cu două straturi de piele date jos deja – de la prima sapă, a doua sapă și cules. Mă întrebau colegii dacă am fost la mare. Nu văzusem marea”, a spus și Dani Oțil.

Răzvan Simion a povestit și că mirosul începutului școlii pentru el era cel de… gaz și petrol.

„Era o colecție impresionantă de păduchi. Fiecare venea cu păduchii lui. Pentru mine, mirosul de şcoală era gazul de pe cap și petrolul cu care dezinfectau clasele”, a povestit Răzvan Simion.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!