Antena Căutare

Adrian Teleșpan, unul dintre cei mai citiți autori din România! „Am pus cartea asta pe piață cu bucurie, nu cu teamă”

Scriitorul Adrian Teleșpan a fost invitatul rubricii de carte de la „Neatza”! Partenerul Anei Morodan în aventura „Asia Express” a vorbit despre romanul „Cimitirul”, cartea care l-a dus în topul celor mai citiți autori din România.

Scriitorul Adrian Teleșpan a fost invitatul rubricii de carte de la „Neatza”! Partenerul Anei Morodan în aventura „Asia Express” a vorbit despre romanul „Cimitirul”, cartea care l-a dus în topul celor mai citiți autori din România.

Adrian Teleșpan, partenerul Anei Morodan în aventura „Asia Express” este în topul celor mai ctiți autori din România. În 2013 el a scris romanul „Cimitirul”. El spune, fără ocolișuri, ce crede despre religie, bani sex sau moarte.

„E o autobiografie fictivă. Unele dintre poveștile pe care le-am trăit cu adevărat sunt acolo, integral, nealterate. Altele, le-am luat și le-am dezvoltat în alte direcții care mi s-au părut mai interesante ca fir narativ.

Umorul e calitatea pe care o apreciez cel mai mult la mine, una pe care pot să o conștientizez foarte ușor. Mă bucur că am simțul umorului, nu vreau să pară că mă laud singur, dar au zis-o câteva mii de cititori. Oamenii mi-au zis că au râs foarte mult când au văzut cât de mult am suferit.”

În roman, Teleșpan nu s-a temut să-și mărturisească orientarea sexuală.

„Nu mi-a fost greu să-mi asum cine sunt în „Cimitirul”. Multă lume a zis că a fost un act de curaj, dar, din punctul meu de vedere, nu a fost un act de curaj. Știam că este o poveste mișto, ușor de citit, pe care pot să o înțeleagă toți oamenii și de care se vor bucura foarte mulți. Am pus cartea asta pe piață cu bucurie, nu cu teama că o să mă condamne oamenii prin prisma orientării mele sexuale.”

Adrian Teleșpan este un boem și spune despre el că îi place să trăiască bine. A fost producător de televiziune, a scris scenarii de film, are o activitate intensă în online, dar, cel mai mult, îi place să își petreacă timpul acasă, alături de Geta.

Geta? Cine-i Geta? Puteți afla, din materialul video de mai sus!

Flavia este deja o super mămică! Își dorește o naștere naturală, fără epidurală! „Asta îmi doresc, dar nu exclud...”... Nikos Vertis, celebrul artist din Grecia, interviu în exclusivitate: „Este a patra oară când vin în România, încep să mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x