Antena Căutare

Asta da surpriză! Primul cadou e unul dublu: am aflat cine sunt cele două ucenice! Bun venit în echipă, Alexandra și Andreea

Crăciunul a venit şi la „Neatza cu Răzvan şi Dani”! Echipa matinalului s-a pregătit exemplar în acest an!  Prima surpriză a și venit: am aflat cine sunt cele două noi ucenice!

Crăciunul a venit şi la „Neatza cu Răzvan şi Dani”! Echipa matinalului s-a pregătit exemplar în acest an! Prima surpriză a și venit: am aflat cine sunt cele două noi ucenice!

Nimeni nu stă liniștit în dimineața de 25 decembrie! Dani pregătește masa și platoul de la Neatza până la cel mai mic detaliu. Anul acesta, totul trebuie să fie perfect.

„Îmi doresc o petrecere normală. O petrecere simplă, firească, în care toată lumea șă își vadă de treaba lui. Să nu ne deranjeze nimeni cu nimic”, spune Dani.

Crăciun liniștit? Crăciun simplu? Oare va fi posibil să i se îndeplinească dorința? Avem îndoieli...

Lăsând pregătirile pentru câteva momente, primul cadou a și sosit! Am aflat cine sunt cele două ucenice de la „Neatza”! Să șle urăm bun venit în echipă Alexandrei și Andreei!

Florin Ristei aduce spiritul sărbătorilor în casele tuturor! A cântat impecabil „Let it snow" – VIDEO... Au venit să fure Crăciunul, dar îi omoară teoria! „Planul ăsta e pentru intrat în casă, dar noi suntem deja în casă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x