Antena Căutare

Amenzi uriașe pentru cei care își deranjează vecinii! Care sunt noile reguli

Atenție, români! Dacă ai vecini gălăgioși sau dacă ești chiar tu cel care primește des reclamații de la ceilalți locatari, atunci află că vinocații riscă acum sancțiuni grele!

Pentru cei care-și deranjează constant vecinii, în timpul orelor de liniște sau chiar în afara lor, precum și pentru petrecerile private care devin prea gălăgioase, deputații au adoptat miercuri un proiect legislativ cu sancțiuni contravenționale mai aspre.

Mai exact, repetarea faptelor în 24 de ore va aduce amenzi mult mai mari contravenienților și polițiștii vor putea obliga vinovații să presteze inclusiv activități în folosul comunității.

Mădălina Vasile, reporterul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a stat de vorbă cu un avocat despre noua lege ce a fost deja publicată în Monitorul Oficial și care va intra în vigoare începând de anul viitor, adică pe 26 ianuarie 2020.

„Nu o să scăpăm doar de vecinii gălăgioși, ci și de orice zgomot care ne deranjează, de orice zgomot din jurul locuinței noastre. Zgomotul de bormașină, de exemplu, trebuie să fie constatat de organele competente (polițiști). Dar nu o să ne închipuim că o să stea polițiștii cu aparate speciale de măsurat decibelii. Pe de altă parte cred că nu o să mai vedem acest fenomen al petrecerilor la bloc sau al nunților la cort. Amenda este de la 2000 până la 3000 de lei dacă îți deranjezi vecinii. Dacă repeți greșeala în decurs de 24 de ore, atunci sancțiunile ajung de la 3000 la 6000 de lei!

Va exista posibilitatea pentru vinovat ca la a doua abatere, dacă nu poate plăti amenda, să aleagă munca în folosul comunității”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Urmărește materialul celor de la Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre acest subiect.

S-au ridicat gradele în termometre pentru domni! Exerciții pentru fesieri sexy, cu Diana Stejereanu! Cum să ai un poster... Dezvăluire uriașă! Răzvan şi Dani participă în sezonul următor Asia Express? ”Cu fața asta a ta primesc...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x