Live acumFilm: Transformers 3 (r)
Prime Time 20:00Film animatie: Bambi

Anca Bucur, apariție spectaculoasă la doar câteva luni de la naștere! Sportiva se pregătește pentru încă o victorie

Abia a născut, dar Anca Bucur nu se oprește! Deținătoarea a cinci tilturi Miss Fitness Univers se pregătește să-și mai adauge un titlu în palmares.

Abia a născut, dar Anca Bucur nu se oprește! Deținătoarea a cinci titluri Miss Fitness Univers se pregătește să-și mai adauge un titlu în palmares.

„Este o provocare și mă bucur că am reușit să o duc până la bun sfârșit, pot spune. În momentul de față, mă simt pregătită pentru această competiție. un campion rămâne întotdeauna un campion. Mi-a fost dor de scenă, de antrenamente, de energia pe care o am în timpul pregătirii. Venirea lui Rareș pe lume a făcut lucrurile mult mai frumoase, puțin mai complicate, dar nu imposibile”, a spus Anca Bucur.

Anca Bucur a născut acum nouă luni, dar este într-o formă de zile mari.

„Am ajuns la situația de față prin multă muncă, prin echilibru și, trebuie să spun asta, rezultatul pe care îl am azi se datorează și faptului că am avut grijă de mine atât în timpul sarcinii, cât și înainte. De aceea, revenirea mea a fost mult mai ușoară”, a adăugat aceasta.

Întregul interviu, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!