Live acumObservator 19
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Diana Stejereanu, la picioarele lui Dani Oțil, în costum de baie! „În ritmul ăsta nu te mai măriți niciodată!”

Diana Stejereanu a fost chinuită, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, din cauza unei provocări pe care a lansat-o Dani Oțil. A ajuns să se târască la picioarele prezentatorului, dar învingătoare!

Diana Stejereanu a fost chinuită, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, din cauza unei provocări pe care a lansat-o Dani Oțil. A ajuns să se târască la picioarele prezentatorului, dar învingătoare!

Mai exact, Diana Stejereanu a participat la o întrecere în piscină, alături de dansatorii pe care i-a „omorât, practic”, zilele acestea, cu exercițiile fizice solicitante.

„Diana, care ne-a omorât, practic, toți dansatorii, este pe un flamingo roz și va încerca să intre în luptă împreună cu dansatorii, care se află pe unicorn. Câștigă cel care reușește, prin forța vâslitului, să îl aducă pe celălalt la geamandură”, a explicat Dani Oțil.

Diana Stejereanu s-a plâns din start de mai multe dezavantaje – „vântul care bate din față, apa care mă împinge și aripiroarele”.

„În ritmul ăsta nu te mai măriți niciodată! Te rugăm să îi lași și pe ei să câștige. De unde spiritual ăsta atât de competitiv?”, i-a spus Dani Oțil învingătoarei.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!