Antena Căutare

Era Mercur retrograd?! Bianca Nuțu, astrologul de la Neatza, și-a prins iubitul cu o altă femeie! „La fiecare minut spărgeam un geam”

Bianca Nuțu, specialistul în astrologie de la  emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit cum a reacționat atunci când a aflat că iubitul este în casă cu o altă femeie!

Specialista noastră în astrologie ne-a dezvăluit horoscopul zilei de azi și mai toată lumea a primit sfatul să fie precaută, fiindcă este o zi în care mulți nativi ar putea deveni geloși. Acest lucru a făcut-o pe Bianca să-și amintească de un episod extrem de intens din viața sa!

Mai exact, ea a povestit cu lux de amănunte cum și-a prins iubitul înșelând-o, din cauza astrelor și a influenței zodiilor sau nu. Practic, Bianca a primit un mesaj că „pârâtul” este în casă cu o altă persoană și n-a mai stat pe gânduri, ci a fugit acasă.

Amenințările sale legate de deschisul ușii nu au funcționat, așa că femeia a anunțat că va trimite un mesaj la fiecare minut și, dacă ușa nu se deschide, va sparge un geam al casei!

”Am sărit poarta, ca o doamnă, și la fiecare minut am spart câte un geam”, a povestit aceasta.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli deznodământul acestei povești!

Pentru desertul de weekend, Vlăduț, bucătarul de la neatza cu Răzvan și Dani ne propune o rețetă simplă și delicioasă de... Nici bătrânii nu mai sunt ce-au fost! O băbuță face dansuri africane la piață, un moș a blocat benzinăria cu bolidul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x