Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Boris Becker, un jucător avid de șah: Jucam și în timpul antrenamentelor de tenis. Mă ajuta să mă concentrez mai bine la meciuri

Boris Becker, fostul mare tenismen, a venit în România să joace șah. Sportivul juca și în timpul antrenamentelor de tenis pentru o mai bună concentrare.

Fostul mare tenismen și-a făcut apariția la eveniment în cârje, după o operație suportată acum o săptămână. Marele campion la tenis este și un jucător pasionat sah, așa că invitația la cea mai mare expoziție de specialitate nu a mirat pe nimeni.

„Sunt înconjurat de maeștri. În tenis, nu vorbim despre măiestrie. Vorbim despre campioni de Grand Slam. E oarecum, același lucru. România este a doua casă pentru mine.” , a explicat Boris Becker.

La eveniment a fost prezent și Ion Crăciunescu, mare iubitor de șah. „Am o aplicație de șah și imediat dau pe aplicație, când am un moment liber mă joc cu calculatorul. Cred că nu există zi să nu mă joc o partidă de șah”, a povestit acesta.

Neatza cu Răzvan și Dani. Gabi Orban, cel mai bun român la Bike Trial. Sportivul are trei recorduri mondiale... Neatza cu Răzvan și Dani. Îți place să bei cafeaua la micul dejun? Uite ce arome trebuie să alegi pentru o zi perfectă...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x