Antena Căutare

Bună dimineața, Sănătate! Un român din doi este supraponderal. Sfaturi de aur pentru o alimentație sănătoasă

Invitată în platoul ”Neatza”, Simona Dragomir a ne-a dat câteva sfaturi importante despre alimentație. Simona Dragomir a aflat de la dr. Simona Tavidar cum să avem o alimentație sănătoasă.

Invitată în platoul ”Neatza”, Simona Dragomir a ne-a dat câteva sfaturi importante despre alimentație. Simona Dragomir a aflat de la dr. Simona Tavidar cum să avem o alimentație sănătoasă.

Conform celor mai recente studii, un român din doi este supraponderal sau obez. Este un mare semnal de alarmă pentru noi toți. Îngrijorător este și faptul că numărul persoanelor cu o greutate normală scade în ritm alert după vârsta de 35 de ani.

Care este legătura dintre educație și obezitate?

Se pare că procentul persoanelor supraponderale sau obeze este mult mai mic în rândul populației cu studii superioare. Putem concluziona că o educație alimetară corectă ajută mult la menținerea unei greutăți normale.

Ce sfaturi are pentru noi Simona Dragomir, aflați din materialul video de mai jos:

Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu au găsit secretul frumuseții în „Asia Express”... Avram Iancu al zilelor noastre, bibliotecar din Petroșani, a înotat 680 de kilometri: "Am petrecut 50 de zile în ap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x